Метод по епилация с лазер – безопасна, безболезнена, ефективна

laser hair removal

Продецурата по лазерна епилация – ефективна, безопасна, безболезнена

Запитването за ефективното, безболезнено и дългорайно премахване на космите на тялото е на дневен ред от десетилетия и вълнува все повечко съвременни жени и мъже. За пръв път за щастие въпросът среща своя правилен отговор и той се назовава лазерна епилация.

Метода по епилация с лазер представлява третиране на фоликулите с косъмчета със съдействието на внимателно отправени лазерни импулси. Всичко това оказва влияние върху израстването на косъма и респективно дава видимо по-дълготрайни постижения от останалите начини по обезкосмяване, предлагани до сега.

За какъв тип кожа и окосмяване е удачно обработването епилацията с лазер?

кратката версия е – третирането е подходящо за всеки вид кожа и окосмяване. Актуалните системи с лазер извършват работа с разнообразни дължини и видове на лазерните импулси. Всичко това осигурява еднакво ефективно и безопасно въздействие, също над светлите и тънки косми, характерни за белите типове кожа, също така и върху тъмните косъмчета, обикновено имащи хората с по-тъмен фототип. Най-често цялата процедура по лазерна епилация се върши от експерти, като в началото квалифицират типа на окосмяването и кожата, и реално определят точно какъв вид импулс с лазер би въздействал най-точно в индивидуалния случай. На лице са също така и съвременни видове апаратура, които съвместяват в себе си разнообразните норми за лазерна епилация, по този метод постигат максималните потенциални реакции за перманентно премахване на космите.

Какви точно зони на тялото ни реално могат да бъдат обработвани с лазерна епилация?

Процедурата по лазерна епилация е възможна в/у безусловно всяка една зона на тялото, в това число и най-нежните например лице, гърди, предмишници и триъгълник. Както казахме вече, резултатността на процедурата не се влияе от вида на окосмяването. Това е в сила и за безопасността и – тя е гарантирана и пълна, без значение от разположението на окосмяването.

Относително колко операции с лазерна епилация трябват за придобиване на постоянно отстраняване на космите?

Бързината, с която ще се постигне желания резултат, е индивидуална и зависи изцяло от условия като вид на кожата, фон на хормоните на човека и растежна фаза на косъмчето по време на цялата процедура. Обикновено при много пациенти серията процедури с лазерна епилация постига удовлетворителен резултат между 6-ата и 8мата процедура.

Болезнена ли е процедурата?

Съвременните технологии с лазер са създадени по този начин, за да гарантират максимален уют за пациента по време на лазерна епилация. Усещането, което ще изпитате по времето на процедурата, може да бъде обрисувано като съвсем леко пощипване, но определено не можем да говорим за болка. Приставките, с които се работи, притежават специални приспособления за хладина, което превръща подлагането на лазерна епилация безболезнено и безопасно, а частичното обезболяване – абсолютно ненужно.

За повече информация:  хиалуронова киселина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *